maanantai 17. helmikuuta 2014

Juustosarvet

Eilen tosiaan vietettiin siskonpojan Konstan 3-vuotis synttäreitä. Tämä täti sai kunnian leipoa juhliin täytekakun, aleksanterin leivoksia ja juustosarvia. Nyt otin siihen malliin kuvia, kun noita juustosarvia tein, että ohjeen niistä tänne laittelenkin :) Aleksanterin leivoksista ja ehkä jopa täytekakusta on myös tulossa ohjeet tänne tulevaisuudessa.

Juustosarvet




40 kpl

4 dl emmentaljuustoraastetta
8 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 prk kermaviiliä
1 dl öljyä

Täyte
3 dl juustoraastetta

Päälle

1 kananmuna
1 dl juustoraastetta

  • Sekoita juustoraaste, vehnäjauho, suola ja leivinjauhe
  • Lisää kermaviili ja öljy ja sekoita tasaiseksi

  • Jaa taikina 5 osaan ja pyöritä osaset pyöreiksi
  • Kaulitse taikina noin ½ cm paksuiseksi, ja jaa taikina 8 osaan
  • Laita juustoraastetta kunkin taikinasiivun paksumpaan päähän

  • Rullaa sarvet leveämmästä päästä kohti kärkeä

  • Asettele sarvet pellille ( noin kolme pellillistä )
  •  Voitele kananmunalla ja ripottele juustoraastetta pintaan
  • Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia
  • VALMIS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti